ΙΣΤΟΡΙΚΟ LANDINI

Landini είναι ένα ιστορικό εργοστάσιο γεωργικών ελκυστήρων, που ιδρύθηκε το Fabbrico (Reggio Emilia) το 1884.
Στα τριάντα του εικοστού αιώνα έγινε το κύριο εργοστάσιο της ιταλικής γεωργικών ελκυστήρων, ξεπερνώντας την FIAT.
Τώρα μέρος της Αργούς Τρακτέρ, με τη σειρά της ελέγχεται από τον Όμιλο Αργώ Βιομηχανική.
Ιστορία
Το τρακτέρ Landini ιδρύθηκε το 1884 από τον Giovanni Landini (γεννήθηκε στο Reggio Emilia το 1859), κάτω από το όνομα του εργοστασίου γεωργικών εργαλείων και οινοποίησης. Αρχικά η έξοδος της μηχανής ατμού είναι περίπου τόσο locomobiles, αλλά Giovanni Landini το 1910 έχτισε πρώτο κινητήρα του καθορίζεται hot-με επικεφαλής. Η ιδέα δεν είναι εντελώς πρωτότυπη, επειδή οι μηχανές αυτού του είδους έχουν ήδη χρησιμοποιηθεί στο εξωτερικό, ιδιαίτερα στη ναυπηγική βιομηχανία. Landini, ωστόσο, έχει το πλεονέκτημα της εφαρμογής, πρώτα στην Ιταλία, η λύση αυτή σε μηχανήματα για γεωργική χρήση.
Τρακτέρ θερμοκέφαλος
Το 1924 ο κύλινδρο κινητήρα ζεστό κεφάλι εφαρμόζεται στο πρωτότυπο του ελκυστήρα 25/30 HP, με ενθαρρυντικά αποτελέσματα, στην πραγματικότητα, η μηχανή αποδεικνύεται ότι είναι αξιόπιστη και ισχυρή. Το 1932 μπαίνει στην παραγωγή το μοντέλο 40 HP, με στόχο μεγάλες ιδιοκτησίες γης επιχειρήσεις, όπως η 25/30 HP είναι εξοπλισμένο με ένα σύστημα ψύξης του κινητήρα για την εξάτμιση του νερού.
Το 1934 έχει τεθεί σε παραγωγή Superlandini και το νέο τρακτέρ αποδεικνύεται ότι είναι μια μεγάλη εμπορική επιτυχία, με 48 hp είναι το πιο ισχυρό εποχή τρακτέρ της εθνικής παραγωγής, και θα παραμείνει έτσι μέχρι τον Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο. Οι μόνοι που παράγουν μοντέλα ισχύ ίση ή ελαφρώς υψηλότερες είναι οι ΗΠΑ, αλλά τα προϊόντα τους είναι βαρύτερα και μαστίζεται από την κακή αξιοπιστία και, ιδίως, έχουν την τάση να ξεθωριάζει.

ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΜΟΝΤΕΛΑ LANDINI


LANDINI ΣΕΙΡΑ 2

LANDINI ΣΕΙΡΑ REX

LANDINI ΣΕΙΡΑ 4LANDINI ΣΕΙΡΑ 5
LANDINI ΣΕΙΡΑ 6
LANDINI ΣΕΙΡΑ 7