ΛΙΓΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ

Ο ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ…

Ο στόχος μας να προσφέρουμε ολοένα και πιο σύγχρονα τρακτέρ, γεωργικά μηχανήματα και εξοπλισμό στα χέρια σας, θέτοντας γερά τις βάσεις για την ανάπτυξη του γεωργικού τομέα, και να παρέχουμε έλεγχο και επιδιόρθωση στο μηχάνημα σας .

 

ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΜΑΣ

1976

Η εταιρία μας ιδρύθηκε το 1976 με την ονομασία ΔΟΥΜΑΣ ΚΩΣΤΑΣ & ΣΙΑ Ο.Ε και δραστηριοποιείται στην ελληνική αγορά με την διάθεση καινούριων και μεταχειρισμένων τρακτέρ και ανταλλακτικών καθώς και την επισκευή παντός τύπου γεωργικών μηχανημάτων. Η εταιρείας μας και το προσωπικό της εγγυάται μία άψογη συνεργασία με το κύρος και την εμπειρία των 40 ετών μας. Στις σύγχρονες εγκαταστάσεις του συνεργείου μας υπάρχει εξειδικευμένο προσωπικό για την επισκευή γεωργικών μηχανημάτων όλων των τύπων και μοντέλων.

2007

Απο 2007 έχει μετατραπεί σε ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΔΟΥΜΑΣ & ΣΙΑ Ε.Ε καταδεικνύοντας έτσι την συνεχεία της εταιρίας μας και στην επομένη γενιά. Διαθέτουμε κινητή μονάδα ελέγχου και επισκευής του μηχανήματος σας καθώς επίσης ιδιόκτητο φορτηγό για την μεταφορά του μηχανήματος σας από και προς το συνεργείο μας για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας.

2016

Από το Φεβρουάριο του 2016 έχουμε πιστοποιηθεί από το υπουργείο γεωργίας σε Σταθμό Επιθεώρησης Εξοπλισμού Εφαρμογής Γεωργικών Φαρμάκων.

Συνεχίζουμε καθημερινα ανελλιπώς το εργο μας για να σας παρέχουμε το δυνατό καλύτερο…

Η ομάδα μας ειναι καθημερινά δίπλα σας για νας εξυπηρετήσει